Proizvodi

Kontakt

WhatsApp

+ 86-13968951980

Unutarnje profesionalno dječje igralište novi dizajn prilagođeni trampolin park komercijalni trampolin park za odskakanje sa zidom za penjanje
Unutarnje profesionalno dječje igralište novi dizajn prilagođeni trampolin park komercijalni trampolin park za odskakanje sa zidom za penjanje
Unutarnje profesionalno dječje igralište novi dizajn prilagođeni trampolin park komercijalni trampolin park za odskakanje sa zidom za penjanje
Unutarnje profesionalno dječje igralište novi dizajn prilagođeni trampolin park komercijalni trampolin park za odskakanje sa zidom za penjanje
opis proizvoda


Istorija trampolina seže do sredine 19. veka Indijanci severnoameričkih Komanča, trampolin je atletičar sa odskoka na trampolinu u izvođenju akrobatskih sportova, spada u gimnastiku. Posljednjih godina, dječji trampolin u industriji zabavne opreme u porastu je koristan proizvod za cjelokupno zdravlje djece. Set jump, jump, bomb i drugi projekti sa sveobuhvatnim dječjim rajem.

Trampoline park je neverovatan zatvoreno igralište za odrasle i djecu, sa stotinama međusobno povezanih trampolina od poda do zidova. Nije važno ako nikada prije niste skakali na trampolinu, morate isprobati trampolin park i iskusiti uzbuđenje prkošenja gravitaciji. Dođite sa prijateljima ili porodicom i uživajte u uzbuđenju leta u zatvorenim trampolin parkovima.

Kako je industrija rasla, razvijajte i tehnologiju i opremu trampolina. Neki trampolin parkovi se fokusiraju na standardnu ​​uslugu, dok neki pokušavaju razviti nove alternativne atrakcije. Neki se proširuju i uključuju kurseve Ninja Warrior, kurseve za užad, interaktivno skakanje, tobogan za krofne, zid od pauka, zip line i još mnogo toga. To čini trampolin park izazovnijim i zanimljivijim. Novi trampolin parkovi imaju širi spektar aktivnosti, privlače širu populaciju.

 

Zahtjev za veličinu 

Bilo koja veličina se može prilagoditi, visina (lokacija) zahtjev >3.5m, 5m je bolje.

Model

KD3-2020A

Doba

Djeca, tinejdžeri i odrasli.

Primijeni lokacijuZabavni park, zatvoreni tematski park, super tržni centar, skladište itd.
Tema &dizajnPrilagođeni ODM i OEM, dizajn za vas besplatno s vašim izgledom

 

 

 Trampolina kompozicija

 1): Galvanized pipe:80*80*2mm, 80*50*2.5mm, 40*40*1.5mm

 2): Mekana podloga: Drvena +70mm EPE +PVC/PU

 3): Opruga: dužina 18 cm, 26 cm

 4): Pena: sunđer veličine 15*15*15

 5): Trampolin krevet: 1800*1800mm i 2130*4260mm

 Uvjeti plaćanja

 50% depozita prije proizvodnje, 50% stanja prije isporuke, T/T, L/C, Western Union, kreditna kartica 

 Datum dostave

 10-15 dana nakon potvrde vaše narudžbe i uplatite kaparu.

Otpremanje 


1*20'GP=140 kvadratnih metara (oko )

1*40'HQ=340 kvadratnih metara (oko )

instalacija 

Dajte posebne upute za instalaciju ili nabavite profesionalni instalaterski tim 

ZnačajkeVježbajte dječje bušenje, penjanje, skakanje, sposobnost trčanja

garancija 

Izgradnja pocinkovane cijevi: 5 godina 

Opruge: 1 godina (treba provjeravati svaki mjesec)

Podloga za trampolin i mekana podloga: 2 godine

Aplikacije:Sportski centar, zabavni park, tržni centar, utakmica, igralište, trampolin park, osnovna škola, odmaralište, hotel, bolnica, sveobuhvatni poslovni kvart, samostalna prodavnica, okolna stambena područja, veliki trg ili park, prigradska slikovita mesta za odmor


Karakteristike proizvoda:

Trampolin može vježbati dječje udove, povećati snagu mišića. Pospješuju dječju kardiopulmonalnu funkciju, tako da cirkulacija krvi, poboljšanje metabolizma, razvoj miokarda, povećana kontraktilnost. Podstiču razvoj nervnog sistema, sprečavaju bolesti.


Proizvodni proces:


Objašnjenje prednosti u pogledu proizvodnosti: 

1. Obložena željezna cijev: željezna cijev Xingjian će koristiti opremu za elektrostatičko prskanje praha za prskanje praškastog premaza na površini cijevi. Pod djelovanjem statičkog elektriciteta, prah će se jednoliko adsorbirati na površini radnog komada kako bi se formirao praškasti premaz; praškasti premaz se peče na visokoj temperaturi, postaje završni premaz sa različitim efektima, kako bi se postigao lijep izgled i zaštitila cijev od ogrebotina i rđe.2. Pakovanje: Xingjian obraća pažnju na pakovanje proizvoda. Pakovanje tuba i soft plays su crni pamuk, vrećice sa mjehurićima i plastične folije, što se razlikuje od ostalih dobavljača koji ne pakuju tube.

3.Sigurnosni standardi: Xingjian igračke za igru ​​prema ASTM F381-2016, ASTM F1487-17: cl.6 Zahtjevi za performanse; cl.7 Zahtjevi za pristup/izlaz; cl.12 Strukturalni integritet, EN 71-14:2018 i ISO9001. Postoje specijalisti za standardne testove, prilagođavaju se prema bilo kojem zahtjevu.


Sigurnosna pravila:

1. Svi koji uđu moraju imati potpisano odricanje.

2. Svi učesnici mlađi od 18 godina moraju imati odricanje potpisano od strane roditelja ili zakonskog staratelja.

3..Učesnici moraju koristiti svu opremu na siguran i odgovoran način.

4. Pristup opremi je ograničen za one koji ne ispunjavaju minimalnu starost/certificiranje                                                          

5.Djecu mlađu od 7 godina nikada ne treba ostavljati bez nadzora.

6. Apsolutno nema dvostrukog odbijanja.

7. Čarape sa hvataljkama ili bose noge samo na trampolinama.

8. Džepovi bi trebali biti potpuno prazni, a džemperi bi trebali ukloniti veliki ili labav nakit, kaiševe s čavlima i, gdje je moguće, naočale i slušne aparate.

9. Bez trčanja ili trkanja.

10. Zabranjeno sjedenje, hrvanje ili ležanje na strunjačama.

11. Zabranjeno penjanje na trampoline.

12.Spriječite sudar s drugim skakačima tako što ćete stalno obraćati pažnju na svoju okolinu.

13. U trampolin areni nije dozvoljeno žvakanje, hrana ili piće.


Prednost proizvoda:

1. Fluorescentna traka: apsorpcija tradicionalne fluorescentne trake za 100% savršene svjetlosne efekte je zapravo samo 5%, dok stopa iskorištenja ove nove vrste fluorescentne trake za samo 5% svjetlosnih efekata može doseći 200%, čime se poboljšava ukupni Atmosfera i efekat mesta, što omogućava Trampolin postaje delikatan i naglašava temu!

Fluorescencija je fenomen fotoluminiscencije. Kada se supstanca na sobnoj temperaturi ozrači upadnom svetlošću određene talasne dužine (obično ultraljubičastom ili rendgenskom), ona apsorbuje svetlosnu energiju i ulazi u pobuđeno stanje, te se odmah deekscitira i emituje izlaznu svetlost (obično je talasna dužina duža od ono upadne svjetlosti, koja je u opsegu vidljive svjetlosti); a kada se upadna svjetlost zaustavi, fenomen luminiscencije odmah nestaje. Izlazna svjetlost sa ovim svojstvom naziva se fluorescencija. Općenito, fluorescencija ili fosforescencija se razlikuje po kontinuiranom vremenu luminescencije, vrijeme kontinuirane luminescencije kraće od 10-8 sekundi naziva se fluorescencija, a vrijeme kontinuirane luminescencije duže od 10-8 sekundi naziva se fosforescencija. U svakodnevnom životu ljudi obično sve vrste slabog svjetla nazivaju fluorescencijom u širem smislu.

Za razliku od široko rasprostranjene reflektirajuće trake i fosforne trake, fluorescentna traka napravljena po našoj ekskluzivnoj patentiranoj tehnologiji može se koristiti neprekidno pet godina, što se razlikuje od reflektirajućih traka koje se koriste u trampolinima drugih proizvođača. Efekat je bolji, možete pogledati naše stvarne fotografije kućišta i video uživo


2.Fluorescentni PVC: bez Cd/AZO/FCKW/PCP/PCB/PCT/ formaldehida i supstanci opasnih po zdravlje kako je propisano zakonom—dugotrajnost—otporna na UV svjetlost >6 —otporan na znoj —otporan na urin —otporan na pljuvačku —vodootporan — otporan na slanu vodu — otporan na kidanje — ne iritantan – (neon: nije prikladan za stolove za masažu, postojanost na svjetlost: 4, nije prikladan za vanjsku upotrebu, nije otporan na UV zračenje)


3. Dvoslojni krevet na trampolinu: dvoslojna površina trampolina može imati dvostruku zaštitu kako bi spriječila da površina trampolina ošteti stopalo korisnika i pruži dodatni sloj zaštite i izbjegavanja rizika za operatere trampolin parkova.


4.Proljeće: profesionalno označeni proizvođači, nacionalna i certificirana poduzeća trećih strana, osiguranje kvaliteta, dobar sjaj pod prirodnim svjetlom, sjajni materijal

kvaliteta, smanjuju apsorpciju ultraljubičastih zraka, jačaju sposobnost anti-ultraljubičastih zraka i dodatno poboljšavaju vijek trajanja.

Opruga: Napravljena od klavirske žice, vlačna dužina protiv deformacije je 5 puta veća od manganskog čelika, a vijek trajanja je testiran 500,000 puta bez deformacijaMapa projekta:


Opis 

dimenzija 

Referentna slika 

Specifikacija materijala

kapacitet 
Slobodno područje za skok

255mXNUMX

PP Trampolina krevet

EPE+PVC mekana podloga

Pocinčana cev


45
Profesionalni trampolin prostor

488CM * 610CM

PP Trampolina krevet

EPE+PVC mekana podloga

Pocinčana cev


4
Climbing Wall

1037cm * 488cm

EPE+PVC mekana podloga

Pocinčana cev


4
Sponge Pool Area

976cm * 488cm

Sponge

4
Područje zračnih jastuka

610cm * 366cm

drveni sunđer PVC

2
Ninjia Course Area854cm * 488cm

Pocinčana cev

Drvena+EPE+PVC mekana podloga

dodatak za gvožđe

4
Područje slajdova za krofne1037cm

plastika3
Područje kursa užeta2200cm * 500cm

Pocinčana cev

Drvena

Nisko rastezljivo uže

10
Video link za slučajeve:https://www.youtube.com/watch?v=9bnPgxTkIBsPotvrda:istraga
*proizvodi:
*Ime kontakta:
*E-mail:
*Tel:
*Kompanija:
*poruka: