O nama
O nama

Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. je osnovan 2019. godine, nalazi se u gradu Qiaoxia, okrug Yongjia, koji je poznat kao "Grad obrazovnih igračaka u Kini".


Kompanija se pridržava načela „Džentlmen treba stalno da štrajkuje da bi postao jači baš kao i evolucija univerzuma.“ Svrha kompanije: Kvalitet na prvom mestu, najviši klijent, vrhunska reputacija. Pridržava se duha iskrenosti, entuzijazma, profesionalizma i 24-satnog online servisa kako bi kupcima pružio visokokvalitetne proizvode. Kompanija pruža prilagođeni dizajn, proizvodnju, instalaciju, postprodaju i druge usluge na jednom mjestu. XingJian Posvećeni razvoju prodajnog smjera orijentiranog na vanjsku trgovinu, prodajemo vrhunski kvalitet proizvoda kao mjerilo, a kupcima pružamo dobar kvalitet usluge i iskustvo kao našu viziju.


Glavni proizvodi kompanije su oprema za igru ​​na otvorenom, kombinovani tobogani, zatvoreno meko igralište, zatvoreni oprema za trampolin park, kurs nindža, kurs za konopac , oprema za fitnes, oprema za predškolski odgoj itd. Možemo dizajnirati i prilagoditi za vrtiće, parkove, škole, tržne centre, centar za roditelje, komercijalne centre za igru ​​itd.


Posljednjih godina hrabro stvaramo domet i izum i unapređujemo tehnologiju proizvodnje. Proizvod ima ulaznu ljepotu i funkcionalno dizajniranje sa najboljim karakteristikama kombinacije stranog i domaćeg stila, prijateljsko i sigurno igralište., Svi proizvodi ispunjavaju sigurnosne standarde za igralište CE EN71, ISO9001, TUV EN1176, ASTM F1918, F1487 itd. ., čime je Wenzhou Xingjian Play Toys Co., Ltd zaslužio povjerenje kupaca širom zemlje u industriji igrališta.

Naš tim
FAQ
1. Da li imate nekog dilera?
Često je odgovor da. Zastupnici sami obavljaju marketing, prodaju i održavanje. Oprema za igrališta je sama po sebi jeftina, ali zauzima toliko prostora i toliko dizajna. Dakle, nijedan trgovac ne može držati igrališta u skladištu. Oprema za igrališta nije standardni proizvod. Zbog toga klijenti radije uzimaju direktno od proizvođača.
2. Kada ću dobiti ponudu?
Čak i mi smo većinu artikala već označili cijenom na mreži, ali formalni cjenik će vam i dalje pomoći da odaberete i uporedite. Zvanična ponuda će biti poslana u roku od 24 sata većinom dana, ne računajući praznike i vikende. Vaš zahtjev za ponudu će pregledati predstavnik korisničke službe. Ostavite nam poruke za više!
3. O temi i bojama
Do sada već imamo 14 različitih tema za igralište, svaka tema ima svoju boju, koje je naš dizajner mnogo puta testirao i upoređivao. Ako niste odabrali opremu po temi, bilo koja boja nam odgovara. Upravo sam naveo šta Vam treba. Naš dizajner će se pobrinuti za odmor i pobrinuti se da sve bude u redu.
4. Kako da podignem svoju narudžbu?
Saradnja sa 2KIDDY, ne morate da brinete o preuzimanju. Bilo gdje u svijetu možemo izvršiti dostavu. Izvozimo širom svijeta više od decenije. Imajte dobar odnos sa špediterom. Može očistiti po narudžbi i isporuku direktno na vašu lokaciju. Pomozite vam da primenite ISF i očistite custom.
5. Kako mogu platiti?
Međunarodni transport se mijenja svake sedmice, svaka luka ima vrlo različitu otpremu tereta. Stoga ne prihvaćamo narudžbe direktno online. Prvo moramo provjeriti teret, a zatim sklopiti ugovor. Možete koristiti bankovni transfer (od banke do banke). Alternativne opcije plaćanja pozovite nas.
6. Kada ću dobiti svoju narudžbu?
Zavisi od toga gdje se nalazite i koje artikle naručujete. Obično je vrijeme isporuke proizvoda za igralište u zatvorenom i trampolinu 14-25 dana, dostava će trajati oko 25 dana do zapadne obale SAD-a, 35 dana do istočne obale SAD-a, 30 dana do Europe, 35 dana do Južne Amerike i 15 dana do Srednji istok. Plus vrijeme za primjenu i čišćenje po mjeri. Možete očekivati ​​kompletnu narudžbu za 50-70 dana.
radionica

Vruće kategorije

Molim te napustite
poruka

Powerde By

Autorsko pravo © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. by injnet - Blog | mapa stranice | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti