Tobogan od stakloplastike u zatvorenom dječjem igralištu
Tobogan od stakloplastike u zatvorenom dječjem igralištu
21. juna 2023. / Prikaz: 29

Tobogani od fiberglasa su trenutno jedan od najčešće korištenih dječjih tobogana na tržištu. Ima prednosti lijepog izgleda, izdržljivosti, sigurnosti i pouzdanosti, pa je omiljen kod roditelja i djece. Međutim, ako želite kupiti odgovarajući FRP tobogan, morate razumjeti njegove parametre. Slijedi detaljan uvod.1

Glavni materijal FRP tobogana je FRP, koji je kompozitni materijal sastavljen od staklenih vlakana i smole. Ovaj materijal ima karakteristike otpornosti na koroziju, visoke čvrstoće, lagane, vodootporne, izolacijske, itd., tako da može jamčiti vijek trajanja i sigurnost FRP tobogana.


2. Veličina

Veličina FRP tobogana je vrlo važna, općenito se dijeli na tri parametra: dužina, širina i visina. Djeca različitog uzrasta su pogodna za različite veličine tobogana. Uopšteno govoreći, djeca od 3-6 godina su pogodna za tobogane visine 1.2-1.5 metara, dužine 3-4 metra i širine 0.6-0.8 metara; djeca od 6-12 godina su pogodna za tobogane visine 1.5 metara. -2.2 metra, dužina 4 metra, širina tobogana 0.8-1.0 metara. Kada roditelji biraju tobogan, moraju uzeti u obzir i veličinu sobe kod kuće i siguran prostor za igru ​​djece.3. Sigurnosne performanse

Sigurnost tobogana od fiberglasa je pitanje koje najviše brine roditelje, pa je važno uzeti u obzir njegove sigurnosne performanse prilikom odabira. Općenito govoreći, najbolje je da tobogani imaju sigurnosne mjere dizajna kao što su zadebljani nosači, zaštita od klizanja, protiv sudara, zaštita od habanja, mekani jastuci itd., koje mogu u najvećoj mjeri osigurati sigurnost dječje igre.


4. Izbor boja

Roditelji također mogu uzeti u obzir izbor boje pri odabiru tobogana od fiberglasa. Uopšteno govoreći, tobogani jarkih boja su privlačniji i djeci mogu olakšati pronalaženje tobogana. Međutim, prilikom odabira boje treba uzeti u obzir i stupanj usklađenosti s kućnim ukrasom kako biste izbjegli nesklad. I upravo sada smo razvili novi tobogan sa svjetlom.Ukratko, odabir odgovarajućeg FRP tobogana zahtijeva od roditelja da u potpunosti uzmu u obzir različite faktore uključujući parametre kao što su materijal, veličina, sigurnost i boja. Samo odabirom onog koji vam najviše odgovara, možete djeci pružiti sigurno, zdravo i veselo okruženje za igru.


Vruće kategorije

Molim te napustite
poruka

Copyright © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. - Blog | mapa stranice | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti