Zašto odabrati Indoor Playground Business
Zašto odabrati Indoor Playground Business
06. maj 2023. / Prikaz: 38

An zatvoreno igralište također podstiče fizičku aktivnost i lični razvoj. Pruža sljedeće prednosti za preduzeća, posebno ako imaju samo unutrašnji poslovni prostor:


Pogodnost:Unutarnje igralište je pogodnije za roditelje koji posjećuju vaš posao u odnosu na igralište na otvorenom. Umjesto da ostaju vani dok se njihova djeca igraju, roditelji mogu paziti na svoju djecu dok pregledavaju vaš inventar. Šareni predmeti s jastučićima, jastučići za loptice i patosnice zabavljaju djecu dok njihovi roditelji kupuju u blizini. Uz mekani podni tepih, djeca svih uzrasta i sposobnosti mogu lako hodati s jednog mjesta na drugo.


Održavanje:Unutarnje prostore za igru ​​je lakše održavati čistima jer nisu izloženi suncu, kiši ili vani. Ove strukture za igru ​​su takođe manje dostupne ljudima koji prolaze pored njih, pa je manja verovatnoća da će akumulirati klice. Odaberite materijale koji ne zahtijevaju održavanje i koji se lako čiste kako biste osigurali zdravo okruženje u vašem poslovanju.


Dostupne četiri sezone:Zatvoreno igralište je dostupno u bilo koje godišnje doba, bez obzira kakvo je vrijeme napolju. Osim što nudi zaštitu od vremenskih nepogoda, ovo okruženje može biti ugodnije za djecu koja pate od alergija.


Nisko održavanje:Vanjsko igralište treba češće pregledavati jer je otvoreno za vanjske elemente. Budući da se unutarnje igralište nalazi unutar vaše zgrade, možete ga održavati u odličnom stanju bez mnogo održavanja. Kao rezultat toga, možete čak i uštedjeti novac na popravkama ili zamjenama tokom vremena.


Maksimiziranje ograničenog prostora:Vaše preduzeće može dijeliti poslovnu zgradu s drugom kompanijom, ograničavajući količinu prostora koji imate za igralište. Međutim, igralište u zatvorenom može biti prilagođeno za bilo koje mjesto koje odvojite za igru ​​djece.


Određena područja:Veća je vjerovatnoća da će zatvoreno igralište imati dizajn koji odgovara brendu vaše kompanije i posebnoj temi.

Vruće kategorije

Molim te napustite
poruka

Copyright © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. - Blog | mapa stranice | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti