[vijesti:pagetitle]
FAQ
17. februar 2023. / Prikaz: 133

Kada ću dobiti narudžbu?

Zavisi od toga gdje se nalazite i koje artikle naručujete. Obično je vrijeme za naše proizvode zatvoreno igralište a trampolin je 14-25 dana, dostava će trajati oko 25 dana do zapadne obale SAD-a, 35 dana do istočne obale SAD-a, 30 dana do Europe, 35 dana do Južne Amerike i 15 dana do Bliskog istoka. Plus vrijeme za primjenu i čišćenje po mjeri. Možete očekivati ​​kompletnu narudžbu za 50-70 dana.


Kako mogu platiti?

Međunarodni transport se mijenja svake sedmice, svaka luka ima vrlo različitu otpremu tereta. Stoga ne prihvaćamo narudžbe direktno online. Prvo moramo provjeriti teret, a zatim sklopiti ugovor. Možete koristiti bankovni transfer (od banke do banke). Alternativne opcije plaćanja pozovite nas.


Kako da podignem svoju narudžbu?

Saradnja sa 2KIDDY, ne morate da brinete o preuzimanju. Bilo gdje u svijetu možemo izvršiti dostavu. Izvozimo širom svijeta više od decenije. Imajte dobar odnos sa špediterom. Može očistiti po narudžbi i isporuku direktno na vašu lokaciju. Pomozite vam da primenite ISF i očistite custom.


O temi i bojama

Do sada već imamo 14 različitih tema za igralište, svaka tema ima svoju boju, koje je naš dizajner mnogo puta testirao i upoređivao. Ako niste odabrali opremu po temi, bilo koja boja nam odgovara. Upravo sam naveo šta Vam treba. Naš dizajner će se pobrinuti za odmor i pobrinuti se da sve bude u redu.


Kada ću dobiti ponudu?

Čak i mi smo većinu artikala već označili cijenom na mreži, ali formalni cjenik će vam i dalje pomoći da odaberete i uporedite. Zvanična ponuda će biti poslana u roku od 24 sata većinom dana, ne računajući praznike i vikende. Vaš zahtjev za ponudu će pregledati predstavnik korisničke službe. Ostavite nam poruke za više!


Imate li nekog dilera?

Često je odgovor da. Zastupnici sami obavljaju marketing, prodaju i održavanje. Oprema za igrališta je sama po sebi jeftina, ali zauzima toliko prostora i toliko dizajna. Dakle, nijedan trgovac ne može držati igrališta u skladištu. Oprema za igrališta nije standardni proizvod. Zbog toga klijenti radije uzimaju direktno od proizvođača.

Molim te napustite
poruka

Copyright © 2022 Wenzhou XingJian Play Toys Co., Ltd. - Blog | mapa stranice | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti