Dječje igralište u zatvorenom Uvod

Part1 Hvala vam na recenziji Wenzhou Xingjian Play Toys Co., Ltd za vašeg dobavljača komercijalnog igrališta u zatvorenom! Kao profesionalni dobavljač koji pruža uslugu na jednom mjestu, uključujući dizajn, proizvodnju, otpremu, uslugu instalacije. Naš tim se sastoji od međunarodnog prodajnog odjela, dizajnerske sobe, radionice uključujući plastične kalupe, zavarivanje čelika, premazano čelikom, probnu instalaciju i logistiku i skladište.

Sva proizvodnja je napravljena od neotrovnih i ekoloških sirovina koje su testirane i striktno pregledane prije napuštanja tvornice, svi proizvodi ispunjavaju sigurnosne standarde za igralište CE, ISO TUV, ASTM itd. Uspješno smo izgradili zatvoreno komercijalno igralište u Rusiji, Rumuniji ,Dubai,SAD,Peru,Tajland,Malezija i tako dalje .Nadamo se da ćemo napraviti prostor za igru ​​u kojem djeca mogu imati sreću, sklapati prijateljstva, dijeliti i učiti zajedno. Naš cilj je čini svijet, čini djetinjstvo briljantnim.

Unutarnje komercijalno igralište koje radimo uglavnom je dizajnirano za djecu od 2-12 godina, kao što su mališani od 2-6 godina i djeca između 6-12 godina. Popularno je u vrtićima

 • Restorana
 • Super tržište
 • Muzeji
 • Porodična igraonica
 • Dnevni centar
 • Crkve
 • centar za predškolski odgoj
 • Ministarstva za djecu
 • Tematski park
 • Fitnes centar
 • Rekreacijski centar
 • Aerodromi
 • stadioni
 • bolnice

Za više informacija, kliknite na

Proces naručivanja konsultacija

1. Nacrt lokacije. Ponudite nam crtež lokacije, uključujući dužinu lokacije, širinu, visinu, veličinu i lokaciju prepreka i stubova, veličinu i lokaciju ulaza i izlaza, veličinu prozora i lokaciju. Što detaljnije informacije, to će biti bolje. Najbolji način je ponuditi tačan auto-cad crtež. (Lokacija je vrlo važna koja može odlučiti da li će projekt pobijediti ili izgubiti. Savjete o odabiru lokacije imamo na našoj stranici za uvod u igralište u zatvorenom.)

2. Dizajn. Prenijeli ste svoje ideje i zahtjev s dizajnerima, a zatim prilagodili dizajn na osnovu informacija o vašoj lokaciji. Dizajn se može mijenjati dok ga ne zadovoljite. Nakon što smo potvrdili dizajn i cijenu, potvrdit ćemo sve detalje dizajna s vama, uključiti različite uglove dizajna, popis stavki, auto-cad crtež prije proizvodnje, dvostruku provjeru. I u ovom trenutku možete početi s oglašavanjem.

3. Proizvodnja. Nakon što primimo 50% depozita, počinjemo sa proizvodnjom igrališta. Za vrijeme proizvodnje ponudit ćemo vam fotografije proizvodnje i reći vam raspored proizvodnje.

4. Dostava. Obavijestit ćemo vas da dogovorite 50% salda i rezervirate brod tjedan dana prije završetka proizvodnje. Zatim ćemo utovariti kontejnere i ponuditi vam fotografije i video zapise za utovar.

5. Dokumenti. Nakon što brod otplovi, poslat ćemo vam 3D instalacijski dijagram i dokumente o odobrenju kao što su liste za pakovanje, komercijalna faktura i BL.

6. Oslobodite proizvode. Nakon što ste primili i očistili kontejner od carine, potrebno je da istovarite kontejnere. Spojite iste materijalne dijelove, plastične dijelove sa plastičnim dijelovima, cijevi s cijevima, prostirke sa strunjačama, lakše ćete pronaći i instalirati.

7. Instalacija. Ponudit ćemo vam upute za instalaciju i video. Takođe možemo ponuditi online vodič za instalaciju. Za velike projekte možemo poslati instalatera na vašu lokaciju da instalira.

8. Pokrenite posao. Želim vam uspjeh.

3. dio Koliko košta izgradnja zatvorenog centra za igralište?

Kao profitni budžet, morate biti jasni da znate strukturu troškova unutarnje strukture igrališta.

1. Najam lokacije
Lokacija određuje život ili smrt ulaganja u poslovanje sa igralištima u zatvorenom prostoru. Od vitalnog je značaja da imate zatvorenu igraonicu u dobrom okruženju, puno djece oko lokacije na pješačkom prometu, druge vrste poslovanja u okolini kao što su kafić, trgovina, supermarket. Park ili velika zajednica u blizini. Poslovna ulica je također dobra lokacija, zatvoreno igralište može dojiti djecu za roditelje.

2. Oglas
Ako niste na visokoj vidljivoj lokaciji, Do neke reklame dovest će više posjetitelja. Napravite reklamnu ploču izvan zgrade ili na ulazu. Napravite neki letak o obližnjoj zajednici. Informisani ljudi da imate odlično zabavno zatvoreno igralište donose veliku radost djeci. Ponudite neke promocije prodaje, kao što su mjesečna i godišnja karta, besplatni poklon itd...

3. Troškovi igrališta
To uključuje igralište u zatvorenom prostoru plus trošak dostave, porez na uvoz, također trošak instalacije.

4. Minimizirajte ulaganja
Investicija u zatvoreno igralište je predvidljiva, cijena igrališta +FOB cijena +vozina +uvozna pristojba +instalacija + održavanje. Bez skrivanja cijena, bez dodatnih troškova na našem igralištu, Kupovina opreme za igru ​​direktno od proizvođača značajno će smanjiti troškove ulaganja. Iznajmljivanje prostora za igru ​​bit će glavni trošak, zatvorena igrališta zauzimaju veliki prostor i teško se kreću. Vlasnik zatvorenog igrališta mora potpisati kontakt za iznajmljivanje sa stanodavcem, zaključiti najam za narednih nekoliko godina! Također predlažemo da detaljno proučite mjesto prije potpisivanja ugovora!
Treba uzeti u obzir i troškove rada. Pomažemo vam da maksimalno uštedite troškove instalacije nakon isporuke.

Vrhunski uvod

1. Proizvodi su u skladu sa ASTM, TUV, ISO i drugim međunarodnim sigurnosnim standardima.

2. Koristite najbolji materijal (šperploča, PVC visoke gustine i PU, unutrašnji dio obično koristimo pjenu i EPE umjesto potpuno EPE.) i ponudite proizvode najboljeg kvaliteta kako biste osigurali dug vijek trajanja.

3. Osigurajte kvalitetnu inspekciju prije utovara.

4. Više od 15 godina iskustva prodajni tim koji je uradio stotine projekata u 30 zemalja.

5. Pružanje usluga na jednom mjestu uključuje dizajn, proizvodnju, otpremu, instalaciju, smjernice za obuku.

6. Jednogodišnja garancija nakon prodaje.

7. Naš tim je posvećen istraživanju i razvoju novih proizvoda i novih dizajna.

O instalaciji

Posvećeni smo postizanju uštede troškova kupaca pojednostavljenjem instalacije.

Za unutrašnje konstrukcije igrališta, ako su veće od 100m4 i visine XNUMXm, instalaciju će bolje obaviti naši tehničari, želimo da obezbijedimo najbolji tim tehničara koji imaju vještine i znanje za izvođenje montaže.

Pravilna instalacija je važna za dječije igralište, moramo uzeti u obzir sigurnost, dugovječnost i izgled... Za manje unutrašnje igraonice, kupac također može izvršiti instalaciju pomoću našeg 3D dijagrama instalacije. Garantujemo da su detalji instalacije što jasniji i da odmah odgovorimo tokom instalacije ako dobijete bilo kakav problem putem Skypea, telefona, Whatsapp-a i e-pošte.

Prvo, prije isporuke izvršićemo probnu montažu željeznih i plastičnih dijelova u našoj tvornici, izbušiti rupe, pričvrstiti šrafovima. Most će biti postavljen, tunel će biti isečen na pravu veličinu.... Drugo, biće poslato više fotografija klijentima pre plaćanja bilansa.

Treće, označit ćemo brojeve na dijelovima, a zatim napraviti 3D instalacijski dijagram, broj na 3D dijagramu odgovara komponentama.

1. Sastavite okvir

Ako igralište ima tri sprata, potrebno je da očistite mesto i prvo postavite EVA prostirku na pod! Ako su samo dva sprata, možete prvo sastaviti okvir, a zatim podići okvir i postaviti EVA prostirku na pod. Instalaciju izvoditi sprat po sprat, (prvi sprat, drugi sprat...). Počnite s vertikalnom cijevi.

Model za okvir:

2. Sastavite pribor kao što je tobogan, most, tunel itd.:

Instalacija klizača cijevi

Instalacija klizača cijevi

Instalacija klizača cijevi

Montirajte most, panel za tobogan, metalni prsten za tunel, stepenice i prepreku.
----Uvjerite se da su svi dijelovi završeni sa instalacijom prije nego što krenete gore.
----Nemojte pokrivati ​​gornji nivo okvira prije nego se ugradi sav pribor.

Svi pričvršćivači će biti označeni na CAD crtežima kako bi vam pokazali gdje da stavite:

pričvršćivači

CAD crteži za instalaciju

Instalacija dodatne opreme

2. Konačno sastavite mrežu i PVC poklopac:

Postavite mrežu oko igrališta i gornje strane, mreža na mjestima gdje postoje praznine da bi djeca mogla pogriješiti direktno ili pasti.

Upozorenje: Ono što ovdje prikazujemo samo primjer, više detalja pošaljite upit na našoj web stranici!