Uvod u trampolin park

Part1 Hvala vam na recenziji Wenzhou Xingjian Play Toys Co., Ltd za vašeg dobavljača u zatvorenom trampolin parku! Kao profesionalni dobavljač koji pruža uslugu na jednom mjestu, uključujući dizajn, proizvodnju, otpremu, uslugu instalacije. Naš tim se sastoji od međunarodnog prodajnog odjela, dizajnerske sobe, radionice uključujući šivenje, proizvodnju otirača, zavarivanje čelika, premazano čelikom, probnu instalaciju i logistiku i skladište.

Sva proizvodnja je napravljena od neotrovnih i ekoloških sirovina koje su testirane i striktno pregledane prije napuštanja fabrike, svi proizvodi ispunjavaju sigurnosne standarde za igralište CE, ISO TUV, ASTM itd. Uspješno smo izgradili zatvoreno komercijalno igralište u Rusiji, Rumuniji ,Dubai,SAD,Peru,Tajland,Malezija i tako dalje.Nadamo se da ćemo napraviti prostor za igru ​​u kojem će djeca moći imati sreću, sklapati prijateljstva, dijeliti i učiti zajedno. Naš cilj je Učiniti svijet jednostavnijim, Učiniti djetinjstvo briljantnim..

Zatvoreni trampolin park koji radimo je uglavnom dizajniran za djecu stariju od 5 godina i odrasle. Različite aktivnosti za različite uzraste, kao što su Ninja kurs, Sky staza za tinejdžere i odrasle. Popularan je među tržnim centrima

 • Super tržište
 • sportski centar
 • Porodična igraonica
 • Dnevni centar
 • Crkve
 • centar za predškolski odgoj
 • Ministarstva za djecu
 • Tematski park
 • Fitnes centar
 • Rekreacijski centar
 • stadioni

Za više informacija, kliknite na

Proces naručivanja konsultacija

1. Nacrt lokacije. Ponudite nam crtež lokacije, uključujući dužinu lokacije, širinu, visinu, veličinu i lokaciju prepreka i stubova, veličinu i lokaciju ulaza i izlaza, veličinu prozora i lokaciju. Što detaljnije informacije, to će biti bolje. Najbolji način je ponuditi tačan auto-cad crtež. (Lokacija je vrlo važna koja može odlučiti da li će projekt pobijediti ili izgubiti. Savjete o odabiru lokacije imamo na našoj stranici za upoznavanje trampolina.)

2. Dizajn. Prenijeli ste svoje ideje i zahtjev s dizajnerima, a zatim prilagodili dizajn na osnovu informacija o vašoj lokaciji. Dizajn se može mijenjati dok ga ne zadovoljite. Nakon što smo potvrdili dizajn i cijenu, potvrdit ćemo sve detalje dizajna s vama, uključiti različite uglove dizajna, popis stavki, auto-cad crtež prije proizvodnje, dvostruku provjeru. I u ovom trenutku možete početi s oglašavanjem.

3. Proizvodnja. Nakon što primimo 50% depozita, počinjemo sa proizvodnjom igrališta. Za vrijeme proizvodnje ponudit ćemo vam fotografije proizvodnje i reći vam raspored proizvodnje.

4. Dostava. Obavijestit ćemo vas da dogovorite 50% salda i rezervirate brod tjedan dana prije završetka proizvodnje. Zatim ćemo utovariti kontejnere i ponuditi vam fotografije i video zapise za utovar.

5. Dokumenti. Nakon što brod otplovi, poslat ćemo vam 3D instalacijski dijagram i dokumente o odobrenju kao što su liste za pakovanje, komercijalna faktura i BL.

6. Oslobodite proizvode. Nakon što ste primili i očistili kontejner od carine, potrebno je da istovarite kontejnere. Spojite iste materijalne dijelove, plastične dijelove sa plastičnim dijelovima, cijevi s cijevima, prostirke sa strunjačama, lakše ćete pronaći i instalirati.

7. Instalacija. Ponudit ćemo vam upute za instalaciju i video. Takođe možemo ponuditi online vodič za instalaciju. Za velike projekte možemo poslati instalatera na vašu lokaciju da instalira.

8. Pokrenite posao. Želim vam uspjeh.

Dio 3 koji je budžet za postavljanje opreme za trampolin park?

Kao profitni budžet, morate biti jasni da znate strukturu troškova trampoline park centra.

1. Najam lokacije
Lokacija određuje život ili smrt ulaganja u posao s trampolin parkom. Od vitalnog je značaja da trampolinu opremu u dobrom okruženju, puno djece oko lokacije, pješački promet, druge vrste poslovanja u okolini kao što su kafić, trgovina, supermarket. Park ili velika zajednica u blizini. Poslovna ulica je također dobra lokacija, zatvoreno igralište može dojiti djecu za roditelje.

2. Oglas
Ako niste na visokoj vidljivoj lokaciji, Do neke reklame dovest će više posjetitelja. Napravite reklamnu ploču izvan zgrade ili na ulazu. Napravite neki letak o obližnjoj zajednici. Informisani ljudi da imate odličan zabavni park donose veliku radost djeci i odraslima.
Ponudite neke promocije prodaje, kao što su mjesečna i godišnja karta, besplatni poklon itd...

3. Troškovi igrališta
To uključuje opremu za trampolin plus troškove dostave, uvozne takse, također troškove instalacije.

4. Minimizirajte ulaganja
Investicija u trampolin park je predvidljiva, cena objekta za igru ​​+FOB trošak +vozina +uvozna taksa +instalacija + održavanje. Bez skrivanja cijena, bez dodatnih troškova na našem trampolinu, Kupovina opreme za igru ​​direktno od proizvođača značajno će smanjiti troškove ulaganja. Iznajmljivanje prostora za igru ​​će biti najveći trošak, trampolin park zauzima veliki prostor i teško se kreće. Vlasnik zabavnog parka mora potpisati kontakt za iznajmljivanje sa stanodavcem, zaključiti najam za narednih nekoliko godina! Također predlažemo da detaljno proučite mjesto prije potpisivanja ugovora!
Treba uzeti u obzir i troškove rada. Pomažemo vam da maksimalno uštedite troškove instalacije nakon isporuke.

Vrhunski uvod

1. Proizvodi su u skladu sa ASTM, TUV, ISO i drugim međunarodnim sigurnosnim standardima.

2. Koristite najbolji materijal (šperploča, PVC visoke gustine i PU, unutrašnji dio obično koristimo pjenu i EPE umjesto potpuno EPE, izdržljiva opruga) i ponudite proizvode najboljeg kvaliteta kako biste osigurali dug životni vijek.

3. Osigurajte kvalitetnu inspekciju prije utovara.

4. Više od 15 godina iskustva prodajni tim koji je uradio stotine projekata u 40 zemalja.

5. Pružanje usluga na jednom mjestu uključuje dizajn, proizvodnju, otpremu, instalaciju, smjernice za obuku.

6. Jednogodišnja garancija nakon prodaje.

7. Naš tim je posvećen istraživanju i razvoju novih proizvoda i novih dizajna.

O instalaciji

Posvećeni smo postizanju uštede troškova kupaca pojednostavljenjem instalacije.

Za projektne konstrukcije trampolina, ako je površina trampolina veća od 1000mXNUMX i kombinovana sa mnogo složenih predmeta, instalaciju će bolje obaviti naši tehničari, želimo da obezbedimo najbolji tim tehničara koji imaju veštine i znanje za izvođenje montaže.

Pravilna instalacija je važna za trampolin park, moramo uzeti u obzir sigurnost, dugovječnost i izgled... Za manju površinu trampolina (100-500), klijenti također mogu izvršiti instalaciju sa našim 3D instalacijskim dijagramom. Garantujemo da su detalji instalacije što jasniji i da odmah odgovorimo tokom instalacije ako dobijete bilo kakav problem putem Skypea, telefona, Whatsappa i e-pošte.

Prvo, prije isporuke izvršićemo probnu montažu željeznih dijelova u našoj fabrici, prostirke se već postavljaju sa željeznim rupama. Drugo, biće poslato više fotografija klijentima prije plaćanja bilansa.

Treće, označit ćemo brojeve na dijelovima, a zatim napraviti 3D instalacijski dijagram, broj na 3D dijagramu odgovara komponentama.

1. Sastavite okvir

Osnovne komponente trampolina: prostor za slobodno odskakanje, prostor za penjanje, prostor za penjanje po stijenama itd... Uvjerite se da je pod za trampolin park ravan.

Model za okvir: (instalirajte prema CAD crtežima)

TS vijci za ugradnju okvira:

Proljeće za trampolinu:

2. Sastavite strunjače, oprugu, jamu od pene, zid za penjanje

Instalirajte ga jedan po jedan, vrlo lako ćete ga instalirati.

3. Konačno sastavite mrežu i PVC poklopac:

Postavite mrežu oko trampolina, mrežicu na mjestima gdje bi djeca mogla pogriješiti ili pasti.

Upozorenje: Ono što ovdje prikazujemo samo primjer, više detalja pošaljite upit na našoj web stranici!